Zwemvierdaagse 2024

Geschreven door Jimmy van Riel.

Wie daag jij uit om 4 dagen lange elke dag je baantjes te komen zwemmen?!

Inmiddels kunnen we het wel een traditie noemen. Tijdens de herfstvakantie van 21 tot en met 25 oktober 2024 organiseert Nautilus weer de zwemvierdaagse.
Het concept is simpel: het zwembad is elke dag open tussen 18:15 – 20:00 en ergens in dat tijdvak duik je in het water om je baantjes te zwemmen. Iedereen tot en met 12 jaar, of ouder dan 64 jaar zwemt 10 baantjes, alle leeftijden daartussen gaan voor 20 baantjes. Doe je dat 4 dagen lang, dan staat er aan het einde van de week het bekende vierdaagsekruisje op je te wachten! Aangezien het zwembad 5 dagen open is kun je ervoor kiezen om één avond over te slaan of je komt ook een bonusdag zwemmen.

Maar! De vierdaagse eindigt niet met enkel de baantjes zwemmen. Er is zoveel meer! Zo worden er clinics gegeven in het instructiebad, zijn er prijzen te winnen, vindt er uiteraard weer een kleurplatenwedstrijd plaats (voor alle leeftijden!) en wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht.

Inschrijven is simpel. Download het inschrijfformulier, vul het in en neem het geprint mee naar de balie van het zwembad. Je rekent vervolgens af met de pinpas en klaar. Ook zijn er inschrijfformulieren beschikbaar in het zwembad. Inschrijven kan vanaf maandag 7 oktober; het voordeel is dat je dan tijdens de vierdaagse zelf niet in de rij hoeft te wachten.

Ook dit jaar hebben we de kosten weer beperkt weten te houden op €10,- voor iedereen tot en met 18 jaar en €12,50 voor iedereen ouder. Kinderen die dit jaar hun zwemdiploma hebben gehaald mogen zelfs gratis meedoen!

Inschrijfformulier